Yritys

Ideascout on kansainvälisesti toimiva osallistavan kehityksen tienraivaaja. Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään asiakaslähtöistä liiketoimintaa, rakentamaan strategisia kumppanuuksia, löytämään tuoreita innovaatioita, suunnittelemaan uusia tuote- ja palvelukonsepteja sekä luomaan innostusta ja yhteishenkeä erilaisiin työyhteisöihin.

Projektejamme yhdistävän punaisen langan muodostavat asiakaskeskeisyys, vahva ja innostava osallistaminen, luova ongelmanratkaisu ja uuden liiketoiminnan synnyttäminen. Suuria hyötyjä saadaan yleensä kumppanuuksien, synergioiden ja sosiaalisten innovaatioiden kautta.

Autamme sinua ennakoimaan ja suunnittelemaan tulevaisuuttasi tuomalla eri alojen huippuasiantuntijoita ja edelläkävijöitä käyttöösi sekä tuottamalla strategista päätöksentekoa tukevia markkina-analyysejä ja selvityksiä.

Rakennetaan tulevaisuutta yhdessä! 

Scout tiimimme

Pekka Ketola, käyttäjäkeskeinen suunnittelu

Pekka on koulutukseltaan Filosofian tohtori Tampereen yliopistosta. Hän on intohimoinen innovaattori ja tutkija, jolla on yli 20 vuoden käytännön kokemus käyttäjäkeskeisestä tuotekehityksestä, tulevaisuuden mahdollisuuksien etsinnästä, co-creation -menetelmistä ja innovaatiojohtamisesta. Pekka on suuri visionääri varustettuna ilmiömäisellä kyvyllä hahmottaa suuria strategisia kokonaisuuksia, poimia keskusteluista innovaatioiden aihioita, tuoda uusia yllättäviä näkökulmia sekä tehdä keskusteluista ytimekkäitä tiivistyksiä.

Tutustu Pekan 3drenesanssi -blogiin

+358 50 55 34 783

pekka@ideascout.fi

Linkedin

Petri Pitkänen, innovaatiot ja muutos

Petri on koulutukseltaan Tekniikan lisensiaatti, jolla on yli 20 vuoden kokemus yrityskehityksestä, innovaatioiden konseptoinnista, tuotteistamisesta ja johtamisesta. Petri on käyttäjälähtöisen ja kaupunkimittakaavaisen kehittämisen lähettiläs, joka osaa pilkkoa monimutkaiset kokonaisuudet yksinkertaisiksi ratkaisuiksi. Petrillä on vahvaa kokemusta uusien liiketoimintojen ja liiketoimintamallien kehittämisestä ja käynnistämisestä.

+358 50 48 67 487

pete@ideascout.fi

Linkedin

Vesa Lahtinen, asiakasymmärrys ja arvoketjut

Vesa on ideascoutin asiakasjohtaja. Hänellä on vuosikymmenien kokemus myynti-, markkinointi-, brändäys- ja imagon kehitysprojektien luotsaamisesta. Hän on visionäärinen bisneksen kehityskohteiden tunnistaja ja tavanomaisten toimintamallien haastaja. Vesa on luova innostuja, kommunikaation ja vuorovaikutuksen ammattilainen. Hänellä on kyky luoda hyvää ilmapiiriä ja kannustaa ihmisiä kehittämään ja tavoittelemaan vielä parempia ja kunnianhimoisempia ratkaisuja.

+358 45 14 23 432

vesa@ideascout.fi

Linkedin

Sini Tiainen, liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittäminen

Sini on kansainvälisen uransa aikana hoitanut avainasiakkuuksia, kehittänyt markkinointia, yrityskuvaa ja henkilöstöhallintoa, tuottanut kaupallisia palvelukonsepteja sekä kehittänyt ja lanseerannut tuoteportfolioita. Monipuolinen liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin ja johtamisen kokemus yhdistettynä Diplomi-insinöörin koulutukseen on pohja, jolta Sini rakentaa arvoa asiakkaille: auttaa kehittämään asiakaslähtöistä liiketoimintaa, löytämään tuoreita innovaatioita sekä luomaan uutta innostusta henkilöstöön ja organisaatioihin. Sini on taitava yksinkertaistamaan monimutkaisia asiakokonaisuuksia, selkeyttämään asiayhteyksiä sekä kaivautumaan asian ytimeen.

+358 40 50 66 038

sini@ideascout.fi

Linkedin

Tähtitiimin vierailevat visionäärit

Suurimmat oivallukset saavat usein innoituksensa oman liiketoiminnan ulkopuolelta. Siksi törmäytämme eri alojen edelläkävijöitä ja tuomme käyttöösi trendien ja tulevaisuuden näkijöitä. Tähtitiimimme visionäärejä ovat mm. elämysten tuottajat, tulevaisuuden tutkijat, digitaalisuuden asiantuntijat, uusien ansaintamallien innovaattorit sekä organisaatioiden ja käyttäytymisen tuntijat.

Ideascout Group