UUTISET

Musiikkiteknologian työpaja 5.10.2016

Musiikkiteknologian työpaja 5.10.2016: Improvisaatio, pedaalilaudat ja 3DVarius

Laurent Bernadac, Ranska

5.10.2016 klo 14-16. Tampere-talo

Tampereella järjestetään 4-5.10.2016 kansainvälinen 3D-tulostuksen konferenssi ja näyttely 3DSTEP.  Tapahtumassa on mukana ranskalainen innovaattori, opettaja ja viulisti Laurent Bernadac http://www.laurentbernadac.com.

Laurent on kehittänyt 3D-tulostettavan sarjavalmisteisen 3DVarius –sähköviulun. 3DVarius sai juuri kokoon Kickstarter –joukkorahoituksen.

TYÖPAJA

5.10 järjestetään musiikkiteknologian työpaja, jonka aiheena on improvisaatio ja pedaalilautojen käyttö. Menetelmään pääsee tutustumaan mm. tämän videon kautta: https://youtu.be/gF0pOUBS3sg. Työpajaan osallistujat pääsevät tutustumaan myös 3DVarius sähköviuluun, sen kehitykseen ja ominaisuuksiin. Työpajan kesto on 2 tuntia.

Kutsumme työpajaan musiikin opiskelijoita, ammattimuusikoita ja musiikin harrastajia. Työpajaan on 10€:n osallistumismaksu / henkilö. Osallistumismaksulla pääsee tutustumaan myös 3D-tulostuksen laajaan näyttelyyn Tampere-talon Sorsapuistosalissa 5.10.

ILMOITTAUTUMINEN

Työpajaan ilmoittaudutaan etukäteen osoitteessa http://3dstep.fi/tickets viimeistään 2.9.2016 maksamalla

  • Näyttelymaksu 10€ (Exhibition ticket), tai
  • Konferenssimaksu mikäli osallistut koko tapahtumaan.

Kirjoita maksun lisätietoihin ”3DVarius”. Lähetä myös osallistujan nimi/nimet sähköpostilla: pekka.ketola@3dstep.fi. Paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa!

Syksyn 3D-huipputapahtuma 3DSTEP Tampere-talossa 4-5.10

Kolmas teollinen vallankumous on realisoitumassa! Ideascout on 3D-tulostuksen edelläkävijä ja eri toimijoiden yhdistäjä Suomessa. Tänä vuonna tulemme näkemään merkittäviä askeleita pirkanmaalaisen teollisen 3D-tulostuksen rintamalla. Syksyn huipputapahtuma 3DSTEP Tampere-talossa 4-5.10 kutsuu juuri sinut näkemään ja kokemaan, mistä tässä on kysymys. Ks. lisätietoja tapahtumasta osoitteessa www.3dstep.fi

– Pekka Ketola, ideascout Oy / 3DSTEP –