Karin Kampuksen uutisia 6.11.2018

 

Karin Kampuksen ensimmäinen ideapäivä synnytti yhteisen vision! 

Karin kampuksen ideapäivät käynnistyivät menestyksellisesti 6.11.2018. Yhteiseen ideointiin ja suunnitteluun osallistui monipuolinen kattaus Karin kampuksen tulevia käyttäjiä ja henkilöstöä, raumalaisia urheiluseuroja sekä Rauman kaupungin eri toimialojen edustajia – kaikkiaan noin satahenkinen tiimi monialaisia asiantuntijoita. Lisäksi Hj. Nortamon koulun oppilaat lähettivät suunnittelijoille omat terveisensä opettajiensa välityksellä. Näin päivän tulokseksi saatiin suuri määrä ideoita ja innostusta sekä ennen kaikkea yhteinen visio Karin kampuksen kehittämiseksi.

Kulttuurikampus – täällä syntyvät taidot, into ja palo!

Karin kampukselle on rakentumassa erittäin vilkas ja monimuotoinen toimijoiden verkosto. Kampuksella liikunta, koulutus, musiikki, kulttuuri ja käden taidot kohtaavat luoden vireää toimintaa ja monipuolisia elämyksiä. Lisäksi kampus mahdollistaa monenlaista liiketoimintaa ja luo paikallista kysyntää raumalaisille yrityksille.

Päivän aikana kampuksen kehittämisen teemoiksi nousivat mm.:

  • Koko kampus kasvattaa: kampus tarjoaa rikkaan ja innovatiivisen oppimisympäristön, jossa koko henkilöstö toimii lasten ja nuorten kasvattajina ja esikuvina.
  • Kampus aktivoi ja innostaa: kampuksen asiakkaat vauvasta vaariin löytävät mielenkiintoisia aktiviteettejä niin arkeen kuin juhlaan. Kampuksella kulttuurin ja liikkumisen kohtaamiset rakentavat monialaista yhteistyötä ja tiivistä yhteisöä.
  • Hyvinvoinnin kampus: Karin kampuksella tehdään maailman vahvimpia ihmisiä. Kampus tarjoaa monipuolisia palveluita niin henkisen, fyysisen kuin sosiaalisenkin hyvinvoinnin kehittämiseen.

Pieniä maistiaisia päivän tuloksista:

Ideapäivät jatkuvat keskiviikkona 14.11. Tällä kertaa sukellamme syvemmälle kampuksen tila- ja palvelutarpeisiin. Tervetuloa yhdessä ideoimaan ja innostumaan!

Mikäli olet jo ilmoittautunut keskiviikon työskentelyyn, osallistuminen ei edellytä sinulta muita toimenpiteitä. Keskiviikon ja ensi viikon torstain 22.11. työskentelyihin pääset ilmoittautumaan vielä ilmoittautumissivullamme. Samalta sivulta löydät myös ohjeet tilaisuuteen saapumiselle.

Keskiviikon 14.11. aikataulu
9.00 Tiedon tasaus: kehittämisen teemat ja tavoitteet
10.00 Miten luomme kampukselle vireää toimintaa tukevia paikkoja ja yhteisöjä? Mitä palveluita tarvitaan?
12.00 Tauko
13.00 Tarkennetaan palveluiden vaatimuksia ja tarpeita
15.30 Katselmoidaan päivän tulokset
16.00 Työskentely päättyy

"Kampus, uimahalli, talviharjoitteluhalli, jalkapallokentät, jäähallit, Parpansalin luistelu- ja pesäpallokenttä, Kipparinpuisto, kirjasto, Nortamonkadun perhekeskus, pelastuslaitos & VPK ja hotelli muodostavat kokonaisuuden, jota millään muulla Suomen kaupungilla ei ole tarjota kävelyetäisyyden päässä toisistaan!"

Mikko Aikko, Rauman Lukko ry