Metsä 4.0 – Uutta arvoa metsästä -innovointipäivä 1.4.2020

Huomaa muuttunut ajankohta!

Millaisen metsän haluat tulevaisuudessa?

Yhteiskunnassa on käynnissä voimakas keskustelu metsien tilasta, niiden hoidosta EU-säädöksineen ja hiilinieluineen. Suomessa 600 000 ihmistä omistaa metsää ja tekee siihen liittyviä päätöksiä. Metsien arvon ja tilan ymmärtäminen sekä metsätiedon karttuminen koko Suomen metsäalan arvoketjussa on äärimmäisen tärkeää, jotta alan ekosysteemi ja palvelut kehittyvät sekä ihan uudet liiketoiminnot syntyvät. Lisäksi kaupungistuminen ja ikääntyminen tulevat muuttamaan alan arvomaailmaa.

Metsäasiantuntijayritys Tapio on metsäpalvelualan voimakkaana uudistajana nyt ajattelemassa asian ratkaisevaa digiloikkaa, jossa suomalaiset metsänomistajat, metsäasiantuntijat, alan yhdistykset ja organisaatiot sekä eri palvelutarjoajat arvoketjuineen yhdistettäisiin niiden kaikkien etua ajavaan ja luotettavaa metsätietoa jakavaan, monitahoisesti päätöksiä tukevaan  sähköiseen palveluun.

Millainen palvelu takaisi metsänomistajan tavoitteiden toteutumisen metsänhoidossa? Miten takaisimme metsiemme tilan ja arvon kehittymisen, niihin liittyvän metsätiedon karttumisen sekä palvelutarjoajien osaamisen täysimääräisen hyödyntämisen kaikille toimijoille? Digitaalisena palveluna tämä tarkoittaisi helppokäyttöistä ja koko metsäpalvelualan arvoketjua yhdistävää, innostavaa ja oikeasti hyödyllistä ekosysteemin palvelualustaa.

Tervetuloa mukaan Suomen metsäpalvelualan ekosysteemin arvon ja palveluiden tulevaisuus –innovaatiopäivään Tampereella keskiviikkona 1.4.2020 (Huomaa muuttunut ajankohta!)

Osallistumalla kehityspäiväämme olet keskeisesti mukana suomalaisen metsäalan suuressa innovaatioloikassa!

Aikataulu:
08.30 Aamukahvi
09.00 Tervetuloa toivotukset ja esittäytymiset
09.15 Yhteistyöskentely
12.00 Lounas
13.00 Yhteistyöskentely, tulosten rikastaminen ja yhteenveto
16.00 Innovointipäivä päättyy

Lisätiedot:
Asiakasjohtaja Vesa Lahtinen, Ideascout Oy, 045 1423 432, vesa@ideascout.fi
Innovaatiojohtaja Hannu Hervos, metsäasiantuntija Tapio, 050 4700 700 hannu.hervos@tapio.fi
Tietoa Tapiosta

Ilmoittautuminen:
Toivomme, että vahvistat mukaantulosi ilmoittautumalla oheisella lomakkeella viimeistään keskiviikkona 25.3.2020. Kerro myös mahdollisesta erityisruokavaliotoiveestasi.

Paikka:
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa osoitteessa Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Paikoitus:
Saapumisohje

"Tavataan uskomattomalla ryhmällämme Tampereella!
Ilmoitathan mahdollisesta estymisestäsi."

Vesa Lahtinen, Asiakkuusjohtaja, Ideascout Oy

    Ilmoittautuminen

    Osallistun*

    1.4.2020