Savilahden Charretten uutisia 14.3.2018

 

Savilahden Charrette synnytti yhteisen vision!

Savilahden Charrette toteutettiin menestyksellisesti 14-16.2. 2018. Tuloksena oli suuri määrä laadukasta suunnittelutietoa, ideoita ja innostusta, sekä ennen kaikkea: Yhteinen visio alueen kehittämiseksi!

Työstimme yhdessä Savilahtea palveluiltaan ainutlaatuiseksi oppimis- ja työympäristöksi ja Suomen parhaaksi innovaatio- ja työpaikkakeskittymäksi. Savilahden kampuksen kehittäminen vaikuttaa koko Savon elinvoimaisuuteen.

Työpajojen aikana tunnistimme 254 ongelmaa, loimme 1004 uutta ideaa, raportoimme 10 etusivun uutisjuttua ja tuotimme 12 palvelukonseptia 36 ideoidusta uudesta palvelumahdollisuudesta. Verkostoiduimme ja kaadoimme aitoja organisaatioiden välillä. Opimme ja oivalsimme paljon.

Ideascoutin johtamassa suunnittelutiimissä oli mukana 10 henkeä, jotka edustivat käyttäjäkeskeistä suunnittelua, innovaatio-ammattilaisia, tietomalliasiantuntijoita, arkkitehtejä sekä visualisoijia. Lisäksi mukana oli sparraajina digitalisaation, opetusteknologioiden ja uusien palveluiden edelläkävijöitä.

Savilahti tulee edustamaan kampustoiminnoillaan Suomen kärkeä maailmalla. Charrette osoitti, että toimijoilla eri tasoilla on vahva tahtotila yhteiseen korkealaatuiseen kehittämiseen. Tästä on hyvä jatkaa!

Tervetuloa Charretten avoimeen raportointitilaisuuteen 20.3. klo 13-15 Savilahden Microkadun auditorioon kuulemaan tulokset ja seuraavat askeleet!

Linkki ladattavaan esitykseen: Tutustu Charrette raportin maistiaisiin!

 

Mukana kehittämässä:

"Työn murroksesta puhutaan paljon - mutta samalla meidän pitäisi puhua myös oppimisen ja opettamisen murroksesta. "

Savilahden Charretten uutisia 7.2.2018

Savilahden Charrette 14.-16.2.