Savilahden Charretten uutisia 7.2.2018

 

Uusi palveluympäristösi suunnitellaan nyt! 

Yrittäjä, opiskelija, työntekijä, innovaattori, kehittäjä, tutkija: Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa!

Savilahden kampukselle syntyy yhteinen toimintaympäristö ja palvelualusta yritysten, opiskelijoiden, oppilaitosten ja tutkijoiden tarpeisiin.

Globaalit ympäristö- ja markkinamuutokset sekä yhä syvenevä digitalisaatio ovat sysänneet yhteiskuntamme ja työelämämme murrokseen, joka edellyttää niin yksilöiltä kuin organisaatioiltakin jatkuvaa muutokseen sopeutumista ja osaamisen kehittämistä. Alkanut murros muuttaa myös oppimisen ja opettamisen ekosysteemejä – työpaikoilla, kouluissa ja oppilaitoksissa.

Valmistaudumme parhaillaan Savilahden Charretteen, 14.-16.2. järjestettäviin suunnittelupäiviin. Tällöin tuotetaan Savilahden kampuksen palveluympäristön suunnitelma ja vaatimukset yritystoiminnan, ammatillisen koulutuksen sekä yritys- ja oppilaitosyhteistyön edelläkävijyyteen Suomessa.

Yritykset, oppilaitokset ja opiskelijat yhdessä rakentamassa Savilahden kampuksen tulevaisuutta.

Charrette tarjoaa ainutlaatuiset puitteet yhteisen toiminnan, palveluiden ja ympäristön kehittämiseen organisaatioista riippumatta. Suunnittelijoina toimivat tilojen ja ympäristöjen käyttäjät, palveluiden tuottajat, suunnittelun ammattilaiset sekä lukuisat muut sidosryhmät.

Työssä hyödynnetään jokaisen osallistujan erikoisosaamista, kokemusta, haaveita, toiveita, sekä osallistujien energisiä kohtaamisia. Charretten kuluessa osallistujat työskentelevät erilaisilla työmenetelmillä, joiden aikana suunnittelutyö etenee askel askeleelta kohti annettua tavoitetta. Kolmessa päivässä luodaan suunnittelutuotos, jonka kehitys normaalitilanteessa veisi n. 1-2 vuotta.

Charrette tuottaa yhteisen vision ja tahtotilan kampuksen toiminnan kehitykselle.

Charrettessa tulemme pohtimaan mm., miten digitaalisuuden tulee ilmentyä Savilahden kampuksella, mitä elinikäinen oppiminen tarkoittaa kampuksen palveluissa, tai miten kampuksen yritysten, oppilaitosten ja opiskelijoiden yhteistyötä tulee kehittää edelleen. Samalla suunnittelutyön lomassa rakennamme yhdessä Savilahden kampukselle vahvan identiteetin.

Ole mukana vaikuttamassa työ- ja opiskeluympäristösi tulevaisuuteen!

Suunnittelupäiviin voit osallistua oman aikataulusi mukaan – kaikkina kolmena päivänä tai vain piipahtamalla tunniksi tai pariksi. Osallistumiseen et tarvitse mitään valmisteluja vaan tule mukaan sellaisena kuin olet, iloisin ja avoimin mielin!

Tervetuloa mukaan vauhdikkaisiin suunnittelupäiviin!

Mukana kehittämässä:

Lisätietoja:

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Tapahtuman Facebook sivu

Yhteystiedot ja tiedustelut: savilahti@ideascout.fi

"Voit seurata tapahtumaa myös omilla sivuilla Facebookissa!"