Yhteinen Tiedon Olohuone

Tehdään Tampereen teknillisen yliopiston Tietotalosta avoin kohtaamispaikka kaikille tulevaisuuden tekniikasta kiinnostuneille!

Kaipaatko Hervantaan innovatiivista kohtauspaikkaa yrityksesi henkilöstön tai vieraiden käyttöön? Voiko Teknillisen yliopiston kampus tarjota sinulle ympäristön, jossa ideat ja ajatukset törmäävät ja uudet liikeideat syntyvät? Haluatko tutustua tekniikan kehittäjiin ja siten olla ensimmäisten joukossa kokemassa tulevaisuuden palveluita ja ympäristöjä? Tampereen teknillisen yliopiston kampus antaa tähän mahdollisuuden avaamalla oviaan kaikkien Hervantalaisten yritysten, toimijoiden sekä vierailijoiden käyttöön. 

Tampereen teknillisen yliopiston kampuksella järjestetään kaikille hervantalaisille avoin yhteissuunnittelutilaisuus 9.5.2018.

Tule mukaan tutustumaan TTY:n Tietotalon tarjoamiin mahdollisuuksiin ja kertomaan, mitä palveluita itse toivoisit löytäväsi korkeakoulun kampukselta? Minkälaista yhteistyötä ja synergiaa voimme tuottaa samalla kehittäen Hervannan vetovoimatekijöitä? Yhdessä luomme kampuksesta aktivoivan ja inspiroivan kohtauspaikan Hervannan yrityksille, tieteen tekijöille, opiskelijoille, koululaisille ja tulevaisuuden tekniikasta kiinnostuneille!

Tietotalon suunnittelupäivät starttaavat TTY:n kampuksella Tietotalon aulassa, Korkeakoulunkatu 1, toukokuun 9. päivänä. Työskentelyyn voit osallistua joko iltapäivän ryhmässä alkaen kello 12 tai iltaryhmässä kello 17-20:30.

Tervetuloa mukaan! Osallistumiseen ei tarvitse valmistautua mitenkään – ota vain mukaasi pussillinen tarmoa, intoa ja avointa mieltä!

Ohjelma keskiviikkona 9.5.
Ryhmä 1 
12:00 Työskentelyn aloitus: missä ollaan ja mitä ollaan tekemässä?
12:15 Tilaan ja prototyyppeihin tutustuminen.
12:45 Yhteissuunnittelu, arviointi, keskustelu.
15:15 Yhteenveto ja tulokset.
15:30 Tilaisuus päättyy.

Ryhmä 2 
17:00 Työskentelyn aloitus: missä ollaan ja mitä ollaan tekemässä?
17:15 Tilaan ja prototyyppeihin tutustuminen.
17:45 Yhteissuunnittelu, arviointi, keskustelu.
20:15 Yhteenveto ja tulokset.
20:30 Tilaisuus päättyy.

"Ole mukana vaikuttamassa! Rakennetaan yhdessä Tietotalosta yhteinen olohuoneemme ja hyvä paikka kohtaamisille!"

    Ilmoittautuminen

    Osallistun*

    9.5 : Ryhmä 1, iltapäivä 12-15:30 9.5 : Ryhmä 2, ilta 17-20:30