Juveneksen palveluinnovaatiot

Juvenes Oy ja Innovaatioyhtiö Ideascout Oy ovat suunnitelleet yhdessä täysin uutta strategista toimintamallia ympäri Suomen tarjottavaan lounas-, kahvila-, catering- ja ateriapalveluiden maailmaan.

Olemme sitoutuneet jatkuvasti uudistumaan ja tarttumaan mahdollisuuksiin liiketoiminnan kehittämisessä, sekä uusien palveluiden tarjoamisessa”, sanoo Juveneksen toimitusjohtaja Bodil Ståhl.

Juvenes hyödynsi Ideascoutin Supertiimiä ja edelläkävijöitä luodakseen vahvan näkymän toimialansa tulevaisuuteen, sekä uusiin liiketoiminta- ja palvelumahdollisuuksiin. Tehokkaassa ja osallistavassa yhteiskehittämisen työpajassa tuotettiin kattava aineisto skenaarioista toimenpidesuosituksiin.

Suunnittelijoina toimivat Juveneksen hallitus ja henkilöstö yhdessä tarkkaan valittujen edelläkävijöiden kanssa. Uusia konsepteja testattiin ja jatkokehitettiin yhdessä asiakkaiden kanssa.

Toimintaympäristö ja asiakkaiden tarpeet ovat jatkuvassa murroksessa. Nämä muutokset avaavat yllättäviä mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen ja uusille palveluille”, sanoo Ideascoutin toimitusjohtaja Pekka Ketola.

Tulevaisuuden ravintola on enemmän kuin pelkkä ruokapaikka. Se on moniaistinen kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät herkullinen ja ravitseva ruoka, tunnelmallinen ympäristö ja elämyksellisyys.

Haluamme vastata asiakkaiden, työyhteisöjen ja yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin meille luonnollisella tavalla. Emme tarjoile ainoastaan ruokaa, vaan luomme arvopohjaisesti elämyksiä ja ratkaisuja muuttuvaan maailmaan”, kiteyttää Bodil Ståhl.

Vuodesta 1959 toimineen Juvenes Oy:n omistaa Tampereen Ylioppilaskunta TREY. Yrityksessä toimii 240 ammattilaista yli 50 ravintolassa ja kahvilassa 10 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Innovaatioyhtiö Ideascout on auttanut kehittämään suomalaisten yritysten ja teollisuuden strategisia innovaatioita vuodesta 2012.