Yritys

Osallistamalla eri arvoketjuja luomme yrityksille ja organisaatioille, tuotteille ja palveluille uuden maailman. Autamme asiakkaitamme kehittämään asiakaslähtöistä liiketoimintaa, löytämään tuoreita innovaatioita, kehittämään uusia tuote- ja palvelukonsepteja sekä luomaan uutta innostusta henkilöstöön ja organisaatioihin.

Toteutamme tavoitteellisia nopean kehityksen projekteja, palvelumuotoilun työpajoja sekä fasilitoimme monimuotoisia co-creation tapahtumia. Kehitä liiketoimintaasi, henkilöstöä, toimintatapoja tai tiloja Ideascoutin asiakasymmärryksestä ja käyttäjätarpeista lähtevällä suunnittelulla.

Scout tiimimme

Pekka Ketola, käyttäjäkeskeinen suunnittelu

Pekka on koulutukseltaan Filosofian tohtori Tampereen yliopistosta. Hän on intohimoinen innovaattori ja tutkija, jolla on yli 20 vuoden käytännön kokemus käyttäjäkeskeisestä tuotekehityksestä, tulevaisuuden mahdollisuuksien etsinnästä, co-creation -menetelmistä ja innovaatiojohtamisesta. Pekka on suuri visionääri varustettuna ilmiömäisellä kyvyllä hahmottaa suuria strategisia kokonaisuuksia, poimia keskusteluista innovaatioiden aihioita, tuoda uusia yllättäviä näkökulmia sekä tehdä keskusteluista ytimekkäitä tiivistyksiä.

Tutustu Pekan 3drenesanssi -blogiin

+358 50 55 34 783

pekka@ideascout.fi

Linkedin

Petri Pitkänen, innovaatiot ja muutos

Petri on koulutukseltaan Tekniikan lisensiaatti, jolla on yli 20 vuoden kokemus yrityskehityksestä, innovaatioiden konseptoinnista, tuotteistamisesta ja johtamisesta. Petri on käyttäjälähtöisen ja kaupunkimittakaavaisen kehittämisen lähettiläs, joka osaa pilkkoa monimutkaiset kokonaisuudet yksinkertaisiksi ratkaisuiksi. Petrillä on vahvaa kokemusta uusien liiketoimintojen ja liiketoimintamallien kehittämisestä ja käynnistämisestä.

+358 50 48 67 487

pete@ideascout.fi

Linkedin

Vesa Lahtinen, asiakasymmärrys ja arvoketjut

Vesa on ideascoutin asiakasjohtaja. Hänellä on vuosikymmenien kokemus myynti-, markkinointi-, brändäys- ja imagon kehitysprojektien luotsaamisesta. Hän on visionäärinen bisneksen kehityskohteiden tunnistaja ja tavanomaisten toimintamallien haastaja. Vesa on luova innostuja, kommunikaation ja vuorovaikutuksen ammattilainen. Hänellä on kyky luoda hyvää ilmapiiriä ja kannustaa ihmisiä kehittämään ja tavoittelemaan vielä parempia ja kunnianhimoisempia ratkaisuja.

+358 45 14 23 432

vesa@ideascout.fi

Linkedin

Sini Tiainen, markkinointi ja henkilöstöjohtaminen

Sini on koulutukseltaan Diplomi-insinööri ja omaa yli 20 vuoden kokemuksen kansainvälisen liiketoiminnan avaintehtävistä. Sini on työskennellyt niin suuryrityksissä kuin pk-sektorilla b2b-myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä, kehittänyt tuote- ja palvelutarjontaa sekä johtanut henkilöstöhallintoa. Sini on taitava yksinkertaistamaan monimutkaisia asiakokonaisuuksia, selkeyttämään asiayhteyksiä sekä kaivautumaan asian ytimeen. Sinin monipuolinen tausta antaa hyvät valmiudet liiketoiminnan kokonaisvaltaiselle kehittämiselle.

+358 40 50 66 038

sini@ideascout.fi

Linkedin

Tähtitiimin vierailevat visionäärit

Suurimmat oivallukset saavat usein innoituksensa oman liiketoiminnan ulkopuolelta. Siksi törmäytämme eri alojen edelläkävijöitä ja tuomme käyttöösi trendien ja tulevaisuuden näkijöitä. Tähtitiimimme visionäärejä ovat mm. elämysten tuottajat, tulevaisuuden tutkijat, digitaalisuuden asiantuntijat, uusien ansaintamallien innovaattorit sekä organisaatioiden ja käyttäytymisen tuntijat.

Ideascout Group