Yritys

Ideascout on kansainvälisesti toimiva osallistavan kehityksen tienraivaaja.

Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään asiakaslähtöistä liiketoimintaa, rakentamaan strategisia kumppanuuksia, löytämään tuoreita innovaatioita, suunnittelemaan uusia tuote- ja palvelukonsepteja sekä luomaan innostusta ja yhteishenkeä erilaisiin työyhteisöihin.

Projektejamme yhdistävän punaisen langan muodostavat asiakaskeskeisyys, vahva ja innostava osallistaminen, luova ongelmanratkaisu ja uuden liiketoiminnan synnyttäminen.

Suuria hyötyjä saadaan yleensä kumppanuuksien, synergioiden ja sosiaalisten innovaatioiden kautta.

Autamme ennakoimaan ja suunnittelemaan tulevaisuuttanne tuomalla eri alojen huippuasiantuntijoita ja edelläkävijöitä käyttöönne sekä tuottamalla strategista päätöksentekoa tukevia markkina-analyysejä ja selvityksiä.

Rakennetaan tulevaisuutta yhdessä! 

Scout tiimimme

Pekka Ketola, käyttäjäkeskeinen suunnittelu

Pekka on koulutukseltaan filosofian tohtori Tampereen yliopistosta. Hän on intohimoinen innovaattori ja tutkija, jolla on yli 20 vuoden käytännön kokemus käyttäjäkeskeisestä tuotekehityksestä, tulevaisuuden mahdollisuuksien etsinnästä, co-creation -menetelmistä ja innovaatiojohtamisesta. Pekka on suuri visionääri varustettuna ilmiömäisellä kyvyllä hahmottaa suuria strategisia kokonaisuuksia, poimia keskusteluista innovaatioiden aihioita, tuoda uusia yllättäviä näkökulmia sekä tehdä keskusteluista ytimekkäitä tiivistyksiä.

Tutustu Pekan 3drenesanssi -blogiin

+358 50 55 34 783

pekka@ideascout.fi

Linkedin

Petri Pitkänen, innovaatiot ja muutos

Petri on koulutukseltaan Tekniikan lisensiaatti, jolla on yli 20 vuoden kokemus yrityskehityksestä, innovaatioiden konseptoinnista, tuotteistamisesta ja johtamisesta. Petri on käyttäjälähtöisen ja kaupunkimittakaavaisen kehittämisen lähettiläs, joka osaa pilkkoa monimutkaiset kokonaisuudet yksinkertaisiksi ratkaisuiksi. Petrillä on vahvaa kokemusta uusien liiketoimintojen ja liiketoimintamallien kehittämisestä ja käynnistämisestä.

+358 50 48 67 487

pete@ideascout.fi

Linkedin

Vesa Lahtinen, asiakasymmärrys ja arvoketjut

Vesa on ideascoutin asiakasjohtaja. Hänellä on vuosikymmenien kokemus myynti-, markkinointi-, brändäys- ja imagon kehitysprojektien luotsaamisesta. Hän on visionäärinen bisneksen kehityskohteiden tunnistaja ja tavanomaisten toimintamallien haastaja. Vesa on luova innostuja, kommunikaation ja vuorovaikutuksen ammattilainen. Hänellä on kyky luoda hyvää ilmapiiriä ja kannustaa ihmisiä kehittämään ja tavoittelemaan vielä parempia ja kunnianhimoisempia ratkaisuja.

+358 45 14 23 432

vesa@ideascout.fi

Linkedin

Salla Lehtipuu

Salla on Ideascoutin tiimissä visuaalinen fasilitaattori ja Kuvakiteyttäjä®. Hänen taustalla risteävät niin business- kuin taideopinnotkin. Visualiseen fasilitointiin hän tutustui vuonna 2011 ja siitä lähtien hän on puhunut visuaalisen mallintamisen ja -ajattelun puolesta. Työssään hänen tavoitteenaan on edistää yhteisymmärrystä ja parempaa oppimista kuvakiteytysten avulla. Sallan tunnistaa musteläikkäisistä käsistä ja innostuneesta mielestä uuden ideointia kohtaan! Salla on tarkka kuuntelija, joka tallentaa käydyt keskustelut visuaalisesti mielenkiintoiseen muotoon, yhdeksi isoksi piirrokseksi – visuaalisiksi muistiinpanoiksi!

Lisätietoja: http://sallalehtipuu.fi/

Linkedin

Edelläkävijät - Supertiimin vierailevat visionäärit

Suurimmat oivallukset saavat usein innoituksensa oman liiketoiminnan ulkopuolelta. Tuomme käyttöönne trendien ja tulevaisuuden näkijöitä, oman alansa edelläkävijöitä.

Supertiimimme visionäärejä ovat mm. elämysten tuottajat, tulevaisuuden tutkijat, digitaalisuuden asiantuntijat, uusien ansaintamallien innovaattorit sekä organisaatioiden ja käyttäytymisen asiantuntijat.

Ideascout Group