Työkalut ja Menetelmät

Yhteissuunnittelun projektit ja tapahtumat ovat kokemuksemme myötä hioutuneet tehokkaiksi, innostaviksi ja energisoiviksi.

Osallistujat pääsevät tuomaan yhteiseen prosessiin osaamisensa ja näkökulmansa. Lopputulos yllättää aina positiivisesti.

Valikoimaamme kuuluvat erilaiset yhteiskehittämisen menetelmät, joista hyödynnämme ja sovellamme tavoitteisiinne ja suunnittelutyön luonteeseen parhaiten sopivia työkaluja.

Ideascout Co-creation

Ideascout Co-creation yhteissuunnittelulla saat tiimisi tai työyhteisösi jokaisen jäsenen aktiiviseksi ideoiden tuottajaksi ja kehittäjäksi.

Lue lisää

ideascout Supertiimi

Ideascout Supertiimi kasvattaa liiketoimintaanne törmäyttämällä eri toimialojen edelläkävijöitä ja arvoverkostonne tärkeimpiä toimijoita.

Lue lisää

Ideascout Radar

Ideascout Radar kirkastaa liiketoimintaanne vaikuttavia ympäristömuuttujia sekä tarjoaa vaihtoehtoisia askeleita tulevaisuuden vision toteutukselle.

Lue lisää

Ideascout Charrette

Ideascout Charrette mahdollistaa laajojen ja monialaisten käyttäjäyhteisöjen osallistamisen inspiroivasti, tehokkaasti ja tuottavasti.

Lue lisää

Ideascout Placemaking

Ideascout Placemaking kehittää elinvoimaa luomalla suunnitelmallisesti paikkoja, joissa ihmiset kohtaavat ja yhteisön toiminta muuttuu vireäksi.

Lue lisää

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilua voidaan hyödyntää tehokkaasti yrityksenne menestyksen parantamiseen. Innostamme tiiminne yhteiselle muutosmatkalle ja autamme hitsaamaan toiminnot yhä paremmin yhteen.

Lue lisää