Työkalut ja Menetelmät

Ideascoutin yhteissuunnittelun projektit ja tapahtumat ovat kokemuksen myötä hioutuneet tehokkaiksi, innostaviksi ja energisoiviksi. Osallistujat pääsevät tuomaan yhteiseen prosessiin osaamisensa, näkökulmansa ja lopputulos yllättää aina positiivisesti. Valikoimaamme kuuluu erilaisia yhteiskehittämisen menetelmiä, joista sovelletaan projektin tavoitteisiin parhaiten sopivia työkaluja:

Ideascout Co-creation

Ideascout Co-creation yhteissuunnittelulla saat tiimisi tai työyhteisösi jokaisen jäsenen aktiiviseksi ideoiden tuottajaksi ja kehittäjäksi.

Lue lisää

ideascout Tähtitiimi

Ideascout Tähtitiimi kasvattaa liiketoimintaasi törmäyttämällä arvoverkostosi ja eri toimialojen edelläkävijät.

Lue lisää

Ideascout Trendit

Ideascout Trendit kirkastaa liiketoimintaasi vaikuttavia ympäristömuuttujia sekä tarjoaa vaihtoehtoisia askeleita tulevaisuuden visiosi toteutumiselle.

Lue lisää

Ideascout Charrette

Ideascout Charrette mahdollistaa laajojen ja monialaisten käyttäjäyhteisöjen osallistamisen inspiroiden, tehokkaasti ja tuottavasti.

Lue lisää

Ideascout Placemaking

Ideascout Placemaking kehittää elinvoimaa luomalla suunnitelmallisesti paikkoja, joissa ihmiset kohtaavat ja yhteisön toiminta muuttuu vireäksi.

Lue lisää

Ideascout Experiments

Ideascout Experiments mahdollistaa nopeat kokeilut, käyttäjä- ja käytettävyystestit, 3D-tulostetut prototyypit sekä erilaisten digitaalisten palvelualustojen hyödyntämisen.

Lue lisää