Encore Ympäristöpalvelut Oy: Tulevaisuus jo tänään

Encore Ympäristöpalvelut Oy on entinen Paperinkeräys Oy, joka toteuttaa asiakkailleen kierrätyspalveluita tavoitteenaan olla kiertotalouden uudistaja ja älykkäiden palveluratkaisujen tarjoaja.

Encore hyödynsi Ideascoutin ForTellus– edelläkävijätyöskentelyä ja yhteissuunnittelua kehittääkseen uusia ratkaisuja ja palveluita materiaalien kierrätykseen. Innovaatiotyöskentelyn keskiössä oli liiketoiminnan kehittäminen, uusien skenaarioiden määrittely, sekä alustan suunnittelu näiden toteuttamiseksi.

ForTellus- tiimin kanssa luotiin yhteinen näky Encoren suurimmista mahdollisuuksista analysoimalla mm. ympäristön muutoksen, lainsäädännön, kasvavien pienten materiaalivirtojen ja teknologisen kehityksen luomia haasteita ja mahdollisuuksia. Uusia liiketoiminnan skenaarioita ja innovaatioita tuotettiin törmäyttämällä eri toimialojen edelläkävijöitä, Encoren kumppaneita sekä omia avainosaajia. Encoren visiota kirkastettiin ja ideoita jalostettiin toteuttamiskelpoisiksi konsepteiksi samalla, kun rakennetaan tiekartta Encoren osaamisen ja kumppanuuksien jatkokehittämiselle.

Lisää tietoja Encore Ympäristöpalveluista: https://encorepalvelut.fi/

“Ideascout suunnittelutilaisuudet ylittivät odotukset ja hämmästyttävää kuinka paljon verkossa voidaan kehittää yhdessä.”
-Toimitusjohtaja Petri Aaltonen, Encore Ympäristöpalvelut

——————————————————————————————–

“Tällä hetkellä kierrätyksen yhteydessä syyllistetään; tarinankerronnalla voitaisiin innostaa ja kannustaa. Tässä on Encorella merkittävä mahdollisuus näyttää tietä.’’
– Toimitusjohtaja Roleff Kråkström, Moomin Characters