Uutisia: Ideascout & Global Digital MOJO yhteistyöhön

Tampere & Osaka, 17.12, 2021

AI Transformation by Design | Global Digital MOJO    Ideascout logo

Ideascout ja Global Digital MOJO yhteistyöhön! Innovaatioyhtiö Ideascout Oy (Tampere, Suomi) ja digitaalisen muutoksen yhtiö Global Digital MOJO KK (Osaka, Japani) ovat aloittaneet yhteistyön uudenlaisten kansainvälisten kestävään kehitykseen painottuvien innovaatiopalveluiden kehittämiseksi ja tarjoamiseksi yritysyhteisöille ympäri maailmaa.

Ensimmäinen virstanpylväs on ForTellus 2022 Innovation Summit, kansainvälinen innovaatiotapahtuma toukokuussa 2022. Tapahtuma yhdistää liiketoiminnan kehittäjiä Japanissa ja Suomessa ja aloittaa uuden aikakauden globaalissa innovaatiotoiminnassa. Summitin jälkeen lanseerataan yhteistoiminnallisia palveluita, joita tarjotaan aluksi uudessa innovaatioekosysteemissä Japanissa ja Suomessa.

Ideascoutin toimitusjohtaja Pekka Ketola: ”COVID19 on vienyt meidät uuteen aikakauteen kansainvälisessä digitaalisessa yhteistyössä. Tämä nopeuttaa yritysten innovaatiotoimintaa ja synnyttää tehokkaasti uusia käytäntöjä ja verkostoja. Global Digital MOJOn kanssa voimme tuottaa ennen näkemättömiä digitaalisia innovaatiopalveluita.”

Global Digital MOJO:n toimitusjohtaja David Williams: ”globaalina yrityksenä arvostamme kumppanuuksia, joiden avulla voimme tavoittaa uusia yleisöjä ja kehittää uusia innovatiivisia tuotteita ja palveluita. Työskentelemällä Ideascoutin tiimin kanssa hyödynnämme heidän asiantuntemustaan ​​pohjoismaisilla markkinoilla ja ainutlaatuista kokemusta innovaatioprosesseista. Yhdessä voimme rakentaa uusia ekosysteemejä, joissa ihmisten tarpeet ovat keskiössä.”


Ideascout ja Global Digital MOJO yhteistyöhön

Global Digital MOJO Japan on Global Digital MOJO:n Japanin haaratoimisto, kansainvälinen digitaalinen muutosyritys, joka suunnittelee ja ottaa käyttöön tekoäly-, XR- ja uuteen mediaan perustuvia tuotteita ja ratkaisuja kuluttaja- ja yritysmarkkinoille. globaldigitalmojo.com

Innovaatioyhtiö Ideascout tarjoaa edistyneitä innovaatiopalveluita teollisuudelle. Yritys tunnetaan strategisista innovaatioista, arvoketjujen uudistamisesta ja edelläkävijöiden voimistamista kansainvälisistä ForTellus Supertiimeistä. ideascout.fi